Werkgevers

Nieuw talent

Een bedrijf op de juiste manier onder de aandacht brengen is een uitdaging. Zeker als de zaken goed gaan en er weinig tijd is voor het zoeken naar nieuwe medewerkers. Techniquals helpt u graag bij de werving en selectie zoektocht naar nieuwe talenten! Door effectief internet, verschillende platformen en social media kanalen in te zetten, bereiken wij de juiste doelgroep. Voor u het weet heeft u een interessante kandidaat op gesprek voor die mooie, openstaande vacature.

Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak!

"Great vision without great people is irrelevant."

– Jim Collins

Flexibele oplossing

Naast werving en selectie hebben wij meerdere tools met betrekking tot arbeidsbemiddeling. Techniquals biedt namelijk verschillende vormen van flexibele contracten aan. Onze kandidaten kunnen bij u op uitzendbasis, detacheringsbasis of detavast basis aan de slag. Een flexibele oplossing voor uw vraag, in combinatie met de belangen van het technische talent, zorgt ervoor dat onze samenwerking succesvol is.

 

Een uitgebreide kennismaking, intensieve gesprekken, jarenlange up-to-date sourcing kennis en kennis van de arbeidsmarkt zorgen ervoor dat u met een gerust hart de selectieprocedure aan ons over kunt laten. Wij plaatsen de juiste persoon op de juiste plek door een duurzame connectie tussen de cultural fit van een bedrijf en de personal ambition van de kandidaat maken. Ons brede aanbod zorgt ervoor dat er voor ieder bedrijf een breed scala aan korte en lange termijnoplossingen beschikbaar is. Zo kunnen wij u kwalitatief (Q) ondersteunen.

Werving en selectie door Techniquals

Ik wil graag een vacature plaatsen.